Abril 19 2019 19:26 pm

Mostrar Mensajes

Esta sección te permite ver todos los posts escritos por este usuario. Ten en cuenta que sólo puedes ver los posts escritos en zonas a las que tienes acceso en este momento.


Temas - Pirotecnia Catalana

Páginas: [1]
1
Preséntate / Desde Vimbodí i Poblet, PIROTÈCNIA CATALANA
« en: Mayo 20 2016 12:43 pm »
Hola Amics,

Us escribim desde PIROTÈCNIA CATALANA SA; som una empresa amb seu a la província de Tarragona, més concretament a Vimbodí i Poblet (crta. de Vimbodí a Vallclara Km2 – 43430).

Som fidels al nostre eslògan “la claror de la nit”  per això ofereim el disseny i el muntatge d’espectacles pirotècnics; la fabricació articles pirotècnics tradicionals per a Bestiari, Grups de Diables i Dimonis.
També disposem d’un gran assortiment articles pirotècnics per a revetlles i celebracions, que poden aconseguir a través de la nostra pàgina web o a la botiga de les nostres instal·lacions.
Completem els nostres serveis oferint tot el relacionat amb el món del confeti, tant en interiors com exteriors; i les més acolorides i innovadores festes Holi.

Per contactar amb nosaltres ho podeu fer a través del telèfon 977 878 011 i el Fax 977 876 164, o també mitjançant el mail: pircat@pirotecniacatalana.com o https://pirotecniacatalana.com/Salut i foc!
Pirotècnia Catalana.

Páginas: [1]